Lifestyle Hotel Mátra**** superior

951
Hirdetés

Meseszép ősfás kristálytiszta hegyilevegő övezte területen, Mátraháza szívében, Magyarország legmagasabb pontjának tőszomszédságában helyezkedik el a 114 szobával rendelkező Lifestyle Hotel Mátra**** superior. Különböző tipusú és árfekvésű szobák közül választhatunk, aminek csak pénztárcánk szabhat határt, mint például standard, junior lakosztály, családi lakosztály, Lifestyle lakosztály.

Gyermek,- és bababarát szálloda számos programmal, felszereléssel várja a kicsiket és nagyokat. Sport és kézműves tematikus programokkal készülnek mint pl. gyerektorna, vizi vetélkedők, október végén Halloween maszk,töklámpás, varázspálca készítés, tökfaragás. Természetesen a kreatív foglalkozások és mozgás mellett az esti mini disco sem hiányozhat a palettáról.

AMETHYST SPA wellness részlege minden igényt kielégítő felszereltséggel, két nagyobb, élményelemekkel felszerelt beltéri, és egy szezonálisan működő full panorámás kültéri medencével, különböző szaunákkal, kültérivel is kiegészülve és hozzájuk kapcsolódó naponta többszöri- különböző fantázia nevű- szeánszokkal (vérfagyaszó jeges-sörös, tökös-mézes, Halloween-i ráhangolódás, Transylvania express, Sós,-gyógynövényes boszorkány koktél), melyek zárásaként élményzuhannyal, illetve jéggel hűsíthetjűk magunkat és még egy frissító koktél sem maradhat el a pool bárban.
A wellness részleg nyitvatartása maximálisan igazodik a gyerekkel és nélkülük érkezők igényeihez is. Reggel nyitáskor és az esti zárás előtt is pár órával lehetőséget biztosítanak a nyugodt, csendes relaxációra, meditációra és lazulásra.

Gasztronómiai kínálata hagyományos magyaros, tájjellegű ízeket részesíti előnyben, emellett az egészséges vonalat kedvelők is megtalálják a számukra megfelelő étkeket.
Étkezés svédasztalos jelleggel működik, bőséges étel és italválasztékkal várják vendégeiket. Udvarias kiszolgálás a szálloda egész területére jellemző.

A gyerekanimáció mellett a felnőtteket sem hagyják unatkozni, vizitornára, hegyi túrákra invitálják a mozogni vágyókat. A szálloda ideális földrajzi elhelyezkedéséből adódóan óriási erdős, fás park veszi körül. Hatalmas játszótér került kialakításra, ahol önfeledten mászókázhatnak, futkorászhatnak a legkisebbek és nagyobbacskák is.
Kiváló esti programnak ígérkezik a kiadós vacsora után egy kis mozgás bowlingozás formájában.
Külön gyerekpályákkal is váják a kisebbeket. Így az egész család jól szórakozhat.