Tisza Balneum Hotel****

786
Hirdetés

A Tisza-tó közvetlen szomszédságában, a remek környezeti adottságait kihasználó Tisza Balneum Hotel népszerű mind a hazai, mind a külföldi vendégek körében. A szálloda fő erénye és vonzereje a sokszínűségében rejlik. Egyfelől családbarát wellness hotel, másfelől a környék legnagyobb konferenciatermével rendelkező üzleti találkozópontja, legyen szó csapatépítésről, vagy meetingről. De nem csak a fiatal családos generációra illetve az üzletemberekre gondolnak, hanem a termálvizéről is elhíresült tóparti hotel tárt kapukkal várja a nyugdíjas, regenerációra vágyó idősebb korosztályt is.
Egyre elterjedtebbek a különböző szempontok szerint specializálódott hotelek, amelyek egy célközönségre építik ajánlataikat.
A Tisza Balneum Hotel nyitott minden korosztály fogadására, nem zár ki, nem kategorizál, itt mindenkit egytől egyig szívesen látnak.

A gyermekekkel érkező családokra különösen nagy hangsúlyt fektetnek mind a felszereltség, mind a szolgáltatások és az éttermi kínálat területén.

Az ún. Mókaland Játszóház ámulatba ejti kis vendégeit.
Animátori felügyelet mellett mesefilm vetítés, kreatív kézműves foglalkozások és megannyi móka és kacagás várja az ide érkezőket.

A szálloda mellett található Kalandszigeten kötélpályás kalandpark került kialakításra, ahol a kötélpályák, csúszdák és mászótorony a felnőttek és gyermekek részére is aktív kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak.

Egyik nagy különlegessége a Tisza Balneum Hotelnek, amit eddig még más hotelek ajánlataiban nem tapasztaltam, szinte egyedinek mondanám, az a szülinapi zsúrok szervezése.
Most már nem csak játszóházba, házibuliba hívhajuk barátainkat, hanem a Mókaland is segítségünkre lehet a szervezés és lebonyolítás terén. A sok partycsomag ajánlat közül kiválaszthatjuk a számunkra megfelelőt. Míg a szülők jó helyen, biztonságban tudhatják csemetéiket, lehetőségük van a szálloda spa és wellness részlegében egy könnyed kikapcsolódásra, lazulásra.

A Balneum Spa tökéletesen alkalmas a teljes felfrissülésre, regenerációra. A csend és nyugalom szigetén szinte megszűnik a külvilág körülöttünk.
Wellness szolgáltatások színes tárháza közül válogathatunk, termál,-és normál vizes medencék, Kneipp – taposó medence, hideg merülőmedence, szaunák különböző rituálékkal, gőzkabin, pihenősziget, fitneszterem, napozóterasz áll az ide látogatók rendelkezésére.

Szépségápolás terén is színes a paletta: kozmetika, különböző arc-és testkezelések és pedikűr is elérhető. Ez utóbbinak egyik különleges formáját is kipróbálhatják a szálló vendégei, ez pedig az ún. frissító,-puhító,-ápoló halpedikűr.

Gasztronómiai felhozatala kiemelkedő: Platán Étterme,-szezonális jelleggel, a nyári időszakban Tisza-tavi panorámás teraszával és grillteraszával hazai és nemzetközi ételkülönlegességeivel és tájjellegű borkülönlegességeivel várja vendégeit.
Az ételallergiában szenvedőknek sem kell aggódniuk, a hotel személyzete gondosan ügyel arra, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő ételt.

A szálloda az elhelyezkedéséből adódóan méltó helyszíne egy különleges esküvőnek, melyet akár a szálloda parkjában, közvetlenül a tóparton tarthatunk. A hotel csapata készséggel áll az ifjú párok rendelkezésére, hogy életük eme jeles napját maximális profizmussal levezényeljék.

Aki még nem járt ezen a környéken, csak ajánlani tudjuk, érdemes kis országunk eme mesés szegletébe ellátogatni, és eltölteni pár nyugodt napot, garantáltan mindenki felfrissülve, kipihenten fog visszatérni a rohanó hétköznapokba.

Megosztás