5 érv, hogy legközelebb egy női okosórával a csuklódon indulj el nyaralni

98
Hirdetés

Sokan azt gondolják, hogy a női okosóráknak két alapvető célja van: villogni vele a kollégák-barátok előtt és a (vélt vagy valós) edzésmunka pontos nyomkövetése. Pedig egy okosórának a nyaralásod során is többszörösen hasznát veheted.

Minden nyáron a fél ország felkerekedik és valamelyik tengerparton próbál meg kiszakadni a szürke hétköznapok monotonitásából. (Persze sokunknak ez szinte sohasem sikerül, de ettől függetlenül minden évben újra megpróbáljuk.) Ebben a cikkben szeretnénk bemutatni Neked a női okosóra előnyöket és pár tippet adni arra, hogy egy okosóra nőként mit tehet hozzá a nyaralásodhoz, miben segíthet.

Navigáció és térképek

Léteznek sajnos nemi sztereotípiák. A női előítéletek “ősanyja” a tájékozódásra vonatkozik. Eszerint a nők még a szomszéd utcában is képesek eltévedni, főleg, ha valamilyen jármű van alattuk, amelyet ők irányítanak. Természetesen minden előítéletnek a fele igaz, de ennek speciel egyik fele sem. Legalábbis a baráti körömben lévő lányok és asszonyok kenterbe verik férjüket/párjukat, amikor Šibenik óvárosának labirintusából a kocsival vissza kell találni a szállodához. Ettől függetlenül egy okosóra a csuklónkon nagyon hasznos lehet egy idegen városban. Az GPS-navigációval rendelkező órák egy részén komplett térképeket is tárolhatunk. Más órákra az okostelefonról teljes útvonalakat tudunk előre feltölteni és az óra folyamatosan jelzi, hogy hol és merre forduljunk.

Időjárás

Az időjárás a legjobb nyaralást is képes tönkretenni. És ha most azt mondanám, hogy egy okosóra képes elkergetni a komor esőfelhőket és mágnesként bevonzani a szikrázó napsütést, akkor ez természetesen egy ordas hazugság lenne. Ezért inkább nem is mondom. De arra képes, hogy a pontos tartózkodási helyünk esetében megmutatja a következő órákban várható időjárást. És ez valóban segítség tud lenni abban, hogy a délutánt a Solaris Beachre (újabb nevén az Amadria Parkba) vagy a Szent Jakab katedrálisba tervezzük. Apropó Amadria Park: ha Šibenikben nyaralsz, feltétlenül próbáld ki. Parkolj le ingyen a Podsolarsko utcában, a Gastro Italiano után 50-100 méterrel. Az út bal oldalán lévő rejtekút pontosan az Amadriába visz, ahol 4-5 különböző karakterű (homokos, apró kavicsos, kavicsos) strand vár ingyen. Mintha nem is Horvátországban lennél…

Fizetés

Egy női okosórával természetesen a fizetés során már a telefonodat sem kell elővenned. És ha most legyintesz, hogy a telefon mindig Nálad van, akkor gondold újra. Legjobb, ha a partra sem telefont, sem bankkártyát nem viszel magaddal. Az órád természetesen 50 méterig vízálló, szóval akár még a snorkelezést, azaz a szabadtüdős búvárkodást is kipróbálhatod. És ha a merülést követően egy Osječko Black Radlerrel akarod pótolni az energiákat a parti bárban, akkor az óráddal kényelmesen és biztonságosan tudsz fizetni.

Trendi hátterek

Igazi nőként legalább 3 fürdőruhával indulunk nyaralni. És természetesen az óránk hátterét mindig igazítani tudjuk az aktuális strand szettünkhöz. Talán ez nem olyan fontos dolog az életünkben, mint a világbéke, de sohase becsüljük le annak a veszélyét, amikor a rózsaszín fürdőruhához narancssárga előlapos órát vagyunk kénytelen használni. Az Álmoskönyv szerint ez a kombó garantáltan elijeszt minden jó ízlésű férfit.

Azok a fránya ciklusok

Nőként biztosan tudod, mire gondolok. Egy okosóra pontosan monitorozza a menstruációs ciklusodat és megmondja, melyik napon tervezz inkább szárazföldi programokat.

Összegzés

Nagyon bízom benne, hogy a fentiek során sikerült bemutatnom Neked, hogy melyek azok a női okosóra előnyök és jellemzők, amelyek sokat képesek hozzátenni egy nyári program élvezeti értékéhez. És ha már rászánod Magad egy remek okosóra beszerzésére, akkor további számos kellemes tulajdonságát is meg fogod tapasztalni a készüléknek.

 

Szponzorált tartalom

Megosztás