Kőröshegyi Tulipánok 2020

80
Hirdetés

Kedvenc helyünk a balatoni Kőröshegyi Levendulás, ami ilyenkor kora tavasszal még a levendulák virágzása előtt, tulipánmezővé alakul. Minden évben megrendezésre kerül ilyenkor a híres Tulipánszüret, melyet a húsvéti hosszú hétvégére terveztek idén. Viszont a világban zajló sajnálatos járványhelyzetre való tekintettel idén ilyen formában nem tudta megnyitni kapuit a nagyközönség előtt a Kőröshegyi gazdaság. Viszont a tulipánok virágzása sem várhat a járvány elvonulásáig, így megoldást kellett találni arra, hogy a temérdek színpompás virág gazdára lelhessen.

Itt köszönjük meg, hogy lehetőséget biztosítottak rendelés/házhozszállítás keretén belül a tulipánok beszerzésére. Remek online felületeten volt/remélhetőleg még lesz is lehetőség a rendelések leadására. Egészen a pár száltól akár a százas nagyságrendig mindenki kedve szerint válogathat. A gyorsabban ébredő szerencséseknek még lehetőségük volt az ünnep előtt otthonukban csodálni a szebbnél szebb színpompás tulipáncsokrokat. Akiknek nem sikerült, esetleg lecsúsztak, azok se keseredjenek el, biztos fognak még lehetőséget biztosítani a későbbi beszerzésre is.

Így eme remek kezdeményezéssel azt hiszem mindenki, aki ismeri, szereti a helyet, és esetleg tervezte már hónapokkal ezelőtt, hogy ellátogat a szüretre, azoknak némi féle gyógyír, hogy a birtokot támogathatja rendelésével, mivel nem kevés munka és befektetett erő van amögött, hogy minden év tavaszán részesei lehessünk ennek a rendezvénynek. 

 

Reméljük a nyári Levendulaszüret alkalmával már az érdeklődők személyesen tehetik majd tiszteletüket. Addig is jó egészséget és kitartást kívánunk a Kőröshegyi Levendulás csapatának.

Megosztás