Homola Borbirtok

91
Hirdetés

Balatonfelvidék hangulatos, nem mellesleg lenyűgöző panorámával rendelkező domboldalában, Csopak és Tihany tőszomszédságában, Paloznakon érdemes egy kellemes kirándulás erejéig felkeresni a HOMOLA Borbirtokot. Homola Szabolcsot vitorlázó múltja, a Balaton és a minődségi helyi borok iránt érzett szeretete inspirálta arra, hogy megalkossa  az immár hatalmas népszerűségnek örvendő HOMOLA BORTERASZT.


Egyik neves borcsaládjuk, biztos sokak számára már ismert és kedvelt, a 100 % névre keresztelt (természetesen az első, a BALATON, és NYÁR, majd a RIZLING, a SZÜRKE és nem utolsó sorban a HABZÓ ROSÉ. 

Több kereskedés is már nyitott feléjük, csak hogy párat említsünk: DiVino Gozsdu, DiVino Bazilika, DiVino Debrecen, DiVino Győr, Bortársaság, Zwack Izabella Borkereskedés, Butlers üzletek és Culinaris üzletek. Könnyebbséget jelenthet, hogy saját webshopján keresztül is lehetőséget biztosítanak a beszerzésre. Ár-érték arányban abszolút remek választás, kb. 2000 Ft-os palackáron beszerezhető az eme szomjoltó nedű.

HOMOLA BORTERASZ 2015 óta vájra az ide betérőket. Folyamatosan fejlődik, épül-szépül. Színes napvitorlák, nyugágyak, székek teszik még otthonosabbá, hangulatosabbá a helyet. Egyik bevált népszerű programja a Dj a szőlőben. 

Csapatépítő tréningek, baráti összejövetelek, esküvők méltő helyszíne lehet.

  

 

Megosztás