Dunaparty megálló, második felvonás

341
Hirdetés

Ebben az évben ismét kilátogattunk, immár többedjére a főváros budai oldalának Duna-partján, a XI-XXII. kerület határában található két londoni piros dobledecker buszhoz, és egy újdonsült streedfood kocsihoz.

 

A hangulat még mindig a jól megszokott, az ételek, italok minősége továbbra is a  régi, finom friss ropogós hekk, burgonyával, puha kenyérrel és uborkával, ez a kedvencünk, no és persze a jó kis Balcsi parti hangulatot idéző sajtos – tejfölös lángosról se feledkezzünk el, merthogy azt is választhatjuk kedvünkre. Kis fapavilon körül pedig terjeng az ízes palacsinta illata.

Hétközben is megéri kimenni akár munka után autóval, vagy ha valaki bringával jár dolgozni, annak is kellemes megállóhely egy kis pihenőre. A dolgos pörgős hétköznapokból kicsit jól esik kizökkenni, megállni, leülni közvetlenül a vízpartra, hangulatos kis pihenőszékekben ellazulhatunk, miközben kellemes zene és a víz morajlása hallatszik a háttérben.

Akár biciklivel vagy görkorival,akár autóval is jó program lehet, családdal együtt, gyerkőcökkel egy pár órára akár csak egy hűsítő limonádéra, sörre, fröccsre kiruccani, megpihenni haverok, barátok körében. Szuper hely szuper programmal!