Piczinke Póniudvar

405
Hirdetés

Normafa tőszomszédságában bukkantunk egy hangulatos, családias, tanyasi életet bemutató helyre, ami Piczinke Póniudvar névre hallgat.

Tavasztól őszig, hétfő kivételével, a hét többi napján tárt kapukkal várja látogatóit. Belépőjegy ára (2018-ban): 1.500 Ft (gyerek belépőjegy), 1000 Ft (felnőtt belépőjegy)
Pónilovaglás ára:2.000 Ft/3 kör


Kapun belépve egyből nyúl és kecskesimogatóban találhatjuk magunkat, mögöttük most született pöttyös hátú kismalacokkal ismerkedhetünk.

 

Kis játszótér, homokozóval, régi időket idéző edénykékkel várja a gyerekeket. Ha még nem volt elég a szaladgálásból, ugrándozásból, trambulinok, hinta, libikóka sorát járhatják, próbálhatják ki a gyerkőcök, illetve gokartozhatják körbe az udvart.

 Szülők, ha elfáradtak, kis pihenésre vágynak, leülhetnek a kihelyezett padokra, kerti bútorokra, és a helyi kis büféből frissítőt, rágcsálnivalót vásárolhatnak. Illetve szenzációs ötlet, egy régies tűzhelyre kihelyezett fazékban főzött teából bárki fogyaszthat, csupán 1000,- ft-os letéttel poharat “kölcsönözhet”, és annyiszor töltheti újra, amennyiszer jól esik.


Miután a büfében kis egyszerű nassolni valókat, italokat lehet beszerezni, ha megéheznénk és jól esne egy kis ebéd, rendelhetünk akár egy finom friss pizzát a közelben lévő pizzériákból.
Tematikus napokat, hétvégéket is szerveznek, pl. húsvét, gyereknap, melyre    minden érdeklődőt szeretettel várnak.

 

 

Megosztás