VakVarjú Beach Bistro

674
Hirdetés

Név hallatán ismerős lehet sokaknak. Már írtunk is róluk korábban VakVarjú Vendéglő néven. Ez nem valami féle komisz tréfa, a Varjak több fronton röpködnek a városban, több helyszínen is fellelhetőek.
Tavasztól-őszig, költözésig budai mesés Duna-parton Kopaszi-gát 2. szám alatt várják kedves vendégeiket. Aztán beköltöznek a Vetési Varjakkal a városba. Ha biztosra akarunk menni, mindenképpen érdemes asztalt foglaltatni már az első kora tavaszi napsugarak megjelenésétől kezdve, mielőtt betérünk, nehogy hoppon maradjunk a szinte egész szezonban teltház láttán. Gyönyörű, hatalmas panorámás terasszal, újonnan bővített placcal várják vendégeiket.

Különleges helyszín után, még különlegesebb ét,-és itallappal, mentőövre emlékeztető kerek falappal rukkolnak elő. Látványkonyájukon minden, mi szem-szájnak ingere, megtalálható, legyen az egy friss, ropogósra sült hekk vagy grillkolbász koviubival, frissen sült kenyérrel, vagy guszta csónak burgonyával szervírozva.
Aki nem rajong a halakért, az se csüggedjen, ő is talál ízletesen pácolt grill húsokat, sajtokat zöldségeket, salátákat és ínycsiklandó desszerteket. Miden ételt egytől – egyig kültéri, mindenki számára jól látható látványkonyhán készítenek. A hely adottságaiból adódóan, míg a szülők éhesen, izgatottan, friss hűsítőket kortyolgatva várakoznak ételükre, addig a gyerkőcöknek nem szükséges feszengve szüleik mellett ücsörögni, a terasz melletti nagy füves réten futkározhatnak, játszadozhatnak, labdázhatnak, míg az étkek sütkéreznek és elkészülnek. 

Ősszel a varjak elköszönnek és beköltöznek a városba. De senki ne csüggedjen, tavasszal újra felbukkannak és visszatérnek.

Megosztás