Paletta Bisztró

545
Hirdetés

Ha már előző cikkünk szintén egy Beach Bisztróról szólt, úgy gondoltuk a fővárosi mellett a balatoni sem maradhat le palettánkról.

Paletta Bisztró Keszthelyen a Balaton part tőszomszédságában, a Yacht kikötőben található.

Nyáron nagyon felkapott hely, nem csak a helyi lakosság, hanem a Budapestről, vidékről, külföldről hétvégére haza térő fialatok, sőt a környéket ismerő, kedvelő turisták körében is. Fiatalosan berendezett nyitott és kis kuckós zárt térrel is rendelkezik, időjárástól függetlenül remek hely. Természetesen a felkapottságából adódóan kiemelt időszakokban érdemes előre asztalt foglaltatni.

Hely specialitásai mellett, mint ún. bisztró ételek (hamburger, ropogósra sült csónakburgonya, tapaszok, házi gondosan válogatott alapanyagokból készült szószok), emellett hekkek, levesek, desszertek, magyaros specialitások is megjelennek „palettájukon”. Neves balatoni borászatok boraival, alkoholos, alkoholmentes frissítőkkel várják kedves vendégeiket. Két dolog miatt is különleges, ízorgia mellett nappal a balatoni táj látványa miatt, este pedig a gyertyákkal, mécsesekkel, fáklyákkal kivilágított látvány miatt. Fiatalok kedvelt szórakozó helye is egyben, élőzene mellett remekül lehet beszélgetni, borozgatni.

 

www.travelmagazin.hu #palettabisztro #keszthely

Travel Magazin (@magazintravel) által megosztott bejegyzés,

Megosztás