A Dunaszentmiklósi Duna Lodge: A Modern Vidéki Madárcsicsergős Szállás Élménye

507
Hirdetés

 

A csend és nyugalom a tavaszi rügyfakadás idején

A Dunaszentmiklósi Duna Lodge egy igazi menedékhely a csend és nyugalom szerelmeseinek. Ahogy belépünk ebbe a modern, két fős házikóba, azonnal átjár minket a feltöltődés és a friss levegő illata. A vidéki környezetben elhelyezkedve, a nyüzsgő város zajától távol, itt minden adott a teljes elcsendesedéshez és az örökpanorámához az ágyból.

Kényeztetés a lelkünknek és a testünknek

A Duna Lodge nem csupán egy egyszerű szálláshely, hanem egy valódi wellness oázis is. A jakuzziban vagy a szaunában eltöltött idő garantáltan felpezsdíti testünket és lelkünket egyaránt. A szállásról való reggeli indulás sem jelent gondot, hiszen külön igény szerint bekészített reggeli kosár vár minket, hogy a természet közelségében élvezhessük az ínycsiklandó falatokat. Akár az ágyban, vagy a teraszon elfogyasztott reggeli és kávé, akár a csodás napfelkelte kémlelése, tökéletes napindító program lehet, így kettesben.

Meghitt pillanatok a természet ölelésében

                                                                                                                                Dunaszentmiklósi Duna Lodge nem csupán egy szálláshely, hanem egy hely, ahol meghitt pillanatokat élhetünk át párunkkal. Az idilli környezet és a kényeztető szolgáltatások garantáltan felejthetetlenné teszik az itt töltött időt. A szállás mellett pedig számos látnivaló vár minket a környéken.

Tata és környéke: Gasztronómia és Kultúra

A Dunaszentmiklósi Duna Lodge ideális kiindulópontot nyújt a Tata és környéke által kínált látnivalók felfedezéséhez. Fedezzük fel a környék borászatait és élvezzük a Neszmély borvidék kiváló nedűit. Ne hagyjuk ki a Tatai Öreg-tó varázsát sem, ahol gyönyörű táj és friss levegő vár minket. Élvezzük a gasztronómiai különlegességeket és merüljünk el a környék kulturális örökségében.

 

A Dunaszentmiklósi Duna Lodge maga az élmény, amelyet soha nem felejtünk el. Itt találjuk meg mindazt, amire vágyunk: nyugalom, feltöltődés, friss levegő, vidéki környezet, elcsendesedés, örökpanoráma az ágyból kitekintve, jakuzzi, szauna, reggeli kosár bekészítés külön igény szerint, akár a teraszon elfogyasztva miközben kémlelhetjük az arra tévedő őzeket, szarvasokat, nyulakat. Idilli pillanatok, meghitt környezet és csak mi ketten. Legyünk részesei ennek az egyedülálló élménynek!

@travelmagazin.hu

#dunaszentmiklós #dunalodge @Duna Lodge #vidèkiidill #csendesnyugalom #wellness #csakmiketten #videkivendeghaz #orokpanorama #madarcsicsergosjoreggeltet #nyugalomszigete #erezdmagadjolnalunk

♬ Natural Kindness – Relaxing Green Piano

Foglalással, bővebb információkkal kapcsolatban ne habozzunk felkeresni a Duna Lodge szállásadók weboldalát! Garantáltan nem csalódtunk, fiatalos, rugalmas, vendégszerető hozzáállásuk határtalan. https://dunalodge.hu

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Travel Magazin (@travelmagazin.hu) által megosztott bejegyzés

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Travel Magazin (@travelmagazin.hu) által megosztott bejegyzés

Megosztás