Magic Burger

933
Hirdetés

Egyre több helyen, gombamód szaporodnak az ún. “kézműves hamburgerezők”. Egyike ennek a “közösségnek”, ha ezt nevezhetjük annak, Budapest XI. kerületének frekventált részén a “MAGIC BURGER”-ező. Újépítésű lakópark földszinti üzletsorán nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Egyediségük abban rejlik, hogy házi, speciális receptúrák szerint készítik különböző fajtájú húspogácsáikat, szószaikat, köreteiket, salátáikat. Színes az étlap palettájuk, többféle saláta (csirkés, vegyes zöld, kecskesajtos…stb.), köret (sajtos sültburgonya, hagymakarika, panírozott garnéla…stb.), édes és csípős szószok közül válogathatunk.
Főételek között is széles a kínálat, hamburger és hot-dog terén, sőt még az egyes ételallergiában szenvedőkre is gondoltak, nekik külön gluténmentes péksüteménnyel is készülnek. Hat különböző hot-dog közül választhatunk, virslivel, esetleg ház kedvence kolbásszal, míg a hamburger kínálat még színesebb, itt 10 féle variáció közül választhat mindenki kénye – kedve szerint. Külön a nagyétkűekre is gondolnak, akiknek nem elég a normál burger, ők extra méretű óriás burgert is választhat.

Ami nagyon szimpatikus, hogy a gyerekekre még itt is külön gondolnak, miniburgerek ajánlásával.

Asztalfoglalás, online rendelés, házhoz szállítás nem lehetséges. Helyben van lehetőségünk bejutni, kivárni sorunkat. Főleg hétvégi, ünnepi időszakokban, nem véletlenül, népszerűségéből adódóan kígyózó sorokban várja mindenki, hogy helyet kapjon és elkészüljön a friss “Magic” burger, vagy hot-dog.

Megosztás