Minipolisz

356
Hirdetés

Budapest belvárosában, a Király utcában nyitotta meg kapuit Minipolisz néven egy különleges játszóház.
Játszóházak népszerűsége miatt a kínálat egyre nagyobb, így érdemes valami különlegeset, egyedit, kitalálni, ami még vonzóbb a gyerekek körében.
A Minipolisznak úgy gondolom, ezt sikerült megvalósítania. Óriási reklám a multiknak, míg hatalmas élmény a gyerekeknek és rajtuk keresztül szüleiknek is.
Felépítették a különböző szolgáltatók, üzletek kicsinyített másait, ahol a gyerekek mindent kipróbálhatnak a bevásárláson keresztül, a postai csekkbefizetésen át, a pizzasütésig. Minden berendezés, bútor, kellék a kicsik méretéhez igazodik, kis bevásárlókocsi, kis élelmiszerek, dobozok, virágok, börtön kicsinyített mása, pénzszámláló, kameraszoba, beöltözhetnek postásnak, leveleket hordhatnak szét.

Éttermek, szépségszalon, fogászat, OÁZIS kertészet, OTP Bankfiók, ALDI, DM, PIZZA KING, FKF, tűzoltóság, KRESZ pálya kerékpárokkal, FUNDAMENTA lakáskassza, berendezett Rádió 1 stúdió zenével, mikrofonnal és színpaddal.

 

TRILAK Festőműhely, ahol kis kézműves foglalkozásokat is tartanak az érdeklődő apróságoknak.

Itt a gyerekek igazán “felnőtteknek” érezhetik magukat.

Minden kis állomáson személyzet segíti a gyerekek munkáját, kérdezhetnek, illetve a bejáratnál kapott füzetbe pecséteket gyűjthetnek. Ha betelt a tömb, minden állomáson beszerezték a megérdemelt aláírást, pecsétet, a kijáratnál egy nagy szerencsekereket forgathatnak és ajándékkal díjazzák munkájukat.

Szülinapi zsúrok remek helyszíne is egyben, illetve szürke hétköznapokra, és pörgős hétvégékre is nagyszerű programlehetőségnek ígérkezik.

Megosztás