Szedd magad, tulipán, nárcisz és levendula akció

462
Hirdetés

Aki az M7-es autópályán a Balaton felé veszi az irányt, nem időre megy üzleti megbeszélésre, családi, baráti összejövetelre, annak mindenképpen ajánlani tudunk egy érdekes röpke kis programot a Kőröshegyi völgyhíd tőszomszédságában.

2012-ben telepített levendulás mellett immár hatalmas több hektárnyi területet beborító sárga, piros színben tündőklő tulipán és nárcisz mezők tárulnak elénk.

Áprilisban a tulipánok virágzásakor egy több napos, pár hétvégés előre meghirdetett program keretén belül lehetőséget biztosítottak a birtok művelői, tulajdonosai egy ún. “szedd magad” akcióra. Amikor is mindeki, aki érdeklődik az esemény iránt, lehetőséget kap arra, hogy először megcsodálja a káprázatos mezőt, majd kis csokrot szedjen magának. A tulipánokhoz, nárciszokhoz pár száz forintos jelképes összegekért lehet hozzájutni.

Az eseményt a júniusi levendula virágzás keretén belül hasonló formában ismét megrendezik. Aki szereti a virágokat, erre jár és ideje engedi, ne hagyja ki, megéri megállni egy kis pihenőre.