Hajó, ha nem jó…

276
Hirdetés

A tavasz és szép idő közeledtével a folyami és tavi hajózási szezon is kezdetét veszi. A Balatoni hajózási szezon hagyományokhoz hűen minden évben húsvétkor indul.
Nemzeti Regatta néven ünnepélyes keretek között indították útjára a teljes felújításon átesett 180 fő befogadására alkalmas motoros hajót. XXI. századnak megfelelő modern kialakítást kapott, designos belső bútorzattal, nyitott, körbejárható, akadálymentesített  felső fedélzettel, wifi-vel, klímával, fűtéssel biztosítja a kellő kikapcsolódást az utazó közönség számára.

BAHART számos újítást vezetett be, mint például egy a sok közül, hogy minden utas megkapja a menetjegye mellé a célállomás szolgáltatói listáját beváltható kedvezményes kuponjaikkal.

Újításként említhetjük még, hogy a BAHART partnerszerződést kötött a PLAYMOBIL-lal. A gyerekek kombinált jegyük mellé egy Playmobil figurát kaphatnak ajándékba, ezzel is szeretné a társaság népszerűsíteni járatait a családosok körében.

Csak hogy még jobban próbáljuk felkelteni mindenki érdeklődését a hajózás iránt, Minimax évről-évre indítja gyerekprogramokkal felturbózott hajóit. Nyári főszezonban nem csak Budapesten a Dunán, hanem a Balaton több pontján is, immár három helyről: Siófokról, Balatonfüredről és Badacsonyból is lehetőség van csatlakozni a programhoz. A jegyeket a helyszínen, illetve elővételben érdemes megvenni, hogy mindenkinek biztos helye legyen a hajón. A gyerkőcöket kézműves foglalkozások, arcfestés, kreatív készségfejlesztő játékokkal várják. Zenés mulatság sztárfellépőkkel biztosítja a remek hangulatot. Természetesen a Minimax kedvelt mesefiguráival is találkozhatnak és fotózkodhatnak az apróságok, Pici cicával és Maci kutyával.

Emellett a vitorláskikötők hajói is útnak indulnak, felkészülnek a szezonban megrendezésre kerülő versenyekre, melyek közül egyik legnevezetesebb a talán mindenki számára ismert Kékszalag, ahol a vitorlás sport nagyjai felvonultathatják hajóikat, csapatukat és bebizonyíthatják ki is a jobb a mezőnyben.

Megosztás