Három az egyben, Óhegy Étterem Pizzéria és egy kis házhoz szállítás

602
Hirdetés

Óhegy Étterem Pizzéria

Budapest XXII. kerületének családi házas övezetében található ez a kis hangulatos étterem, melyet két család alapított 2010-ben, olyan megfontolásból, hogy valami újat, igényeset hozzanak létre.

Baráti ajánlás után próbáltuk ki először kínálatukat. Multifunkcionalitása, a házias ízvilág modern köntösbe öltöztetve, ami megragadott bennünket.

Egy felől egy hagyományos étterem, másfelől pizzéria, harmadik profilja a házhoz szállítás,akár heti menükínálatából napi szinten is rendelhetünk, ha épp nincs időnk, kedvünk főzni.
Vagy csak mikor a kertet csinosítjuk, nem érünk rá a konyhában állni, telefonon leadjuk a rendelést és rövid időn belül csönget a futár a friss, ropogós óriásadagokkal és ajándék üdítővel, vagy desszerttel.

Vagy ha éppen barátok toppannak be és vendégül szeretnénk őket látni, gyors megoldás lehet, rendelni egy pizzát, vagy egy finom kézműves hamburger, akár menü verzióban hasábbal, mert hogy a repertoárban ez is szerepel.

Több terem került kialakításra, nyári időszakban félig nyitott helyiséggel is rendelkeznek. Családi, baráti rendezvények, évfordulók, születésnapok, ballagási, diplomaosztó utáni ebédek, vacsorák méltó helyszíne.

Nagy létszámú céges rendezvények lebonyolítását is vállalják és készséggel állnak rendelkezésre személyre szabott ajánlat elkészítésével.

Ételkínálata pazar, pizzák, tészták, levesek, hal,- vad,-szárnyas,- mi szem-szájnak ingere, bőséges repertoárból mindenki ízlése szerint válogathat. Viszont, amit érdemes megfogadni, óriás adagokat szolgálnak fel, igaz, aki nem bírja szusszal, annak lehetősége van elcsomagoltatni, haza vinni és egy következő étkezés alkalmával elfogyasztani. Így biztos semmi nem vész kárba se pocsékba.

Gyerekekre is gondolnak, külön nekik készített adagokkal, na de itt sem fukarkodnak a mennyiséggel…

Hétvégén, kiemelt időszakokban érdemes előre asztalt foglalni, mert nem csak a kerületből, hanem a környező településekről, Érdről, Diósdról is érkeznek vendégek.

Megosztás