EP!C BURGER

311
Hirdetés

Corvin negyedbe tévedve számos program és falatozó közül válogathatunk, mint példálul az EP!C BURGER. Egy kellemes szombat délelőtti családi programunk kapcsán esett választásunk nekünk is az EP!C BURGER-re. Mai modern kornak tökéletesen megfelelő fiatalos, színes design-nal, széles étel,-és italkínálattal várja vendégeit.
Standard összeállításaik mellett (mint pl. Cheesburger, Bacon Cheesburger, Pork Burger, Chili Burger, BBQ Burger,Onion Burger, Jack Daniel’s Burger, Blue Chicken Burger, Veggie Burger, EPIC Burger) egyedi, személyre szabott burgereket is választhatunk. Itt mindenki megtalálja a számára kedves, ízlésének megfelelő finomságot. Legyen az marháből,-sertéből,-csirkéből vagy akár vegetáriánus, húsmentes tele friss zöldségekkel. Természetesen nem feledkeznek meg a napjainkban oly gyakran előforduló ételallergiával küzdő vendégekről sem, glutén,-laktózmentes hamburgerek elkészítését is örömmel, gond nélkül vállalják.

Menüt is választhatunk, mely egy burger+Colából és köretből áll.

A kiszolgálás gyors, mindig frissen készítik a burgereket, nem holmi félkész mirelit alapanyagokat használnak. Aki szereti és jó kézműves hamburgerre vágyik, annak érdemes felkeresni az EP!C BURGERT. Garantáltan nem csalódik.

www.travelmagazin.hu #epic #corvin #burger

Travel Magazin (@magazintravel) által közzétett fénykép,

www.travelmagazin.hu #burger #corvin #epic

Travel Magazin (@magazintravel) által közzétett fénykép,

www.travelmagazin.hu #epic #corvin #burger

Travel Magazin (@magazintravel) által közzétett fénykép,

Megosztás